Έσβησε η σύζυγος Δημοτικού Συμβούλου στην Αχαία

Eργαζόμενη, εξαιρετική μητέρα και σύζυγος, η Γεωργία Ανδρικοπούλου, σύζυγος του νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου στο Καλέντζι Ερυμάνθου, Γιώργου Παρασκευόπουλου, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών μετά από άνιση «μάχη» που έδωσε με ανίατη ασθένεια.

Μία δραστήρια γυναίκα, κομμώτρια στο επάγγελμα, ιδιαίτερα κοινωνική και καλοσυνάτη που χάρισε απλόχερα αγάπη στην οικογένειά της.

Η Γεωργία Ανδρικοπούλου διατηρούσε κομμωτήριο επί πολλά χρόνια με την αδελφή της, Ευανθία, ενώ ήταν αδελφή του Αθανάσιου Ανδρικόπουλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου και πρώην υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΔΗΣΟ και της Κωνσταντίνας Ανδρικοπούλου, δημόσιας υπαλλήλου.

Παιδί του Παναγιώτη και της Κλυταιμνήστρας Ανδρικοπούλου με καταγωγή από το Καλέντζι, παντρεύτηκε τον Γιώργο Παρασκευόπουλο, συνταξιούχο τραπεζικό και απέκτησαν τρία παιδιά, τη Νεκταρία, τη Μαριάννα και τον Παναγιώτη.

Μεγάλωσε τα παιδιά της με περισσή αγάπη και εισέπραξε την αγάπη της οικογένειάς της, η οποία ήταν δίπλα της σε όλη τη δύσκολη διαδρομή με την περιπέτεια της υγείας της.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE