Πάτρα: Τη Δευτέρα οι εγγραφές στα θερινά τμήματα του Λαϊκού Φροντιστηρίου

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού και η Γραμματεία του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, θέλοντας για μια ακόμα χρονιά να συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών της προετοιμασίας των μαθητών, ανακοινώνει την λειτουργία Θερινών τμημάτων της B΄ και Γ΄ Λυκείου, του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου, για το χρονικό διάστημα 1-30 Ιούλη.

Το σχολείο «νέου τύπου» διαμορφώνει ένα ασφυκτικό περιβάλλον για τους μαθητές, προκειμένου να τους εγκλωβίσουν από νωρίς στην λογική των μικρότερων στόχων και απαιτήσεων τους. Το νέο σχολείο βρίσκεται σε κραυγαλέα αντίθεση με τις σύγχρονες ανάγκες για ένα σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα και δεν θα εξοντώνει, για ουσιαστική και ποιοτική αύξηση του ελεύθερου χρόνου των εφήβων.

Η ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική των μέχρι σήμερα αστικών κυβερνήσεων, με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, η πολύχρονη υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης με την συνεχή μείωση της χρηματοδότησης σε όλα τα επίπεδα, τις χιλιάδες ελλείψεις των εκπαιδευτικών στα σχολεία όλης της χώρας την ίδια ώρα που χιλιάδες εκπαιδευτικοί είναι άνεργοι, τα υπερπληθή τμήματα, η απουσία ουσιαστικών δομών ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές, έχει ως αποτέλεσμα να εξαναγκάζεται ο γονιός (όποιος μπορεί) να πληρώνει από την τσέπη του για να καλύψει τα κενά στη γνώση των παιδιών του που έπρεπε να προσφέρει η κατά τα άλλα «δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση».

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται από Δευτέρα 10 Ιουνίου έως Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019:

Ώρες παραλαβής αιτήσεων: 11:00 π.μ. – 2:30μ.μ.

Η έναρξη των μαθημάτων την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019.
Το σχολείο για την παρακολούθηση των μαθημάτων θα είναι το 2ο Γυμνάσιο Πατρών, Μαιζώνος 156.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν:

Στην Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού, Πλατεία Γεωργίου 17 Α΄- 3ος 'όροφος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610274035

Ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE