Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας»

Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας». Οπως αναφέρουν, οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται «ενάντια στις επαναλαμβανόμενες παρανομίες του Διοικητή του Νοσοκομείου.

Παρανομίες που έχουν να κάνουν με  καρατομήσεις προϊσταμένων και όχι μόνον. Κινητοποιήσεις που είναι συνέχεια της χθεσινής πετυχημένης κινητοποίησής μας, μια κινητοποίηση που είχε να κάνει με την κατάληψη των γραφείων της Διοίκησης και γενικότερα όλων των Διοικητικών Υπηρεσιών και των γραφείων της Νοσηλευτικής.

Οι κινητοποιήσεις μας, για τις οποίες  την ευθύνη φέρει αποκλειστικά και μόνον ο Διοικητής του Νοσοκομείου, δεν ήταν αρχική μας επιλογή ούτε  αυτοσκοπός μας,  προέκυψαν αφού εξαντλήθηκε εκ μέρους μας ο διάλογος, ένας διάλογος όπου   ακόμη μια φορά διεφάνη η αδιάλλακτη και εγωιστική στάση του Διοικητή και δυστυχώς η επαναλαμβανόμενη  παράνομη πρακτική του. Μια πρακτική  που αντίκεινται ακόμη και στις σχετικές οδηγίες της 6ης Υ.Πε, η οποία πλέον καλείται να πάρει επίσημη και σαφή θέση για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τις προσωπικές επιλογές του συγκεκριμένου Διοικητή.»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE