23ο Πανελλήνιο Αναισθησιολογικό Συνέδριο στην Πάτρα

Το 23ο Πανελλήνιο Αναισθησιολογικό Συνέδριο που οργανώνει η Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία, θα πραγματοποιηθεί από 16-18 Μάϊου 2019  στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση στους σύγχρονους τομείς της Αναισθησιολογίας με νεωτερική προσέγγιση και διαδραστικές συνεδρίες.

Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί σημαντικοί ξένοι και Έλληνες ομογενείς ομιλητές. Επιπρόσθετα, κύριο μέλημά μας θα είναι η ευρύτερη αντιπροσώπευση επιστημόνων από το σύνολον της Ελληνικής επικράτειας ως ομιλητές και προεδρεία, όπως αρμόζει σε ένα Πανελλήνιο Συνέδριο.

Το επιστημονικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κλινικά φροντιστήρια, διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, ελεύθερες ανακοινώσεις καθώς και εταιρικές παρουσιάσεις, φιλοδοξώντας να καλύψουμε όλους τους σύγχρονους τομείς της Αναισθησιολογίας με νεωτερική προσέγγιση και διαδραστικές συνεδρίες.

Η Πάτρα αποτελεί ιδανικό τόπο συνάντησης για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου μας, διότι εκτός από τη σημαντική ιατρική κοινότητα που αντιπροσωπεύει με το Πανεπιστήμιο της, αποτελεί σημείο σύγκλισης σύγχρονων οδικών αξόνων που την συνδέουν με τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, γεγονός που θα  διευκολύνει τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή συναδέλφων και θα μειώσει το κόστος μετακίνησής τους.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE