Εκδήλωση για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων του Συλλόγου "Ελληνοουκρανική Φιλία-Φάρος"

Μεγάλη εκδήλωση μνήμης και τιμής για την θλιβερή επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων, διοργανώνει ο Σύλλογος  Ελληνοουκρανικής Φιλίας «Ο Φάρος» την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 11.00, στην Πάτρα, στις αίθουσες του ξενοδοχείο Patra Palace (Όθωνος Αμαλίας 15).

Την εκδήλωσή θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής  Ένωσης και πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ κ. Chris Spirou,  ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του «Φάρου», ο επιφανής ομογενής θα βραβευτεί για την τεράστια προσφορά του και το εξόχως σημαντικό έργο που έχει ανιδιοτελώς προσφέρει διαχρονικά στον Ελληνισμό.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής και άλλοι φορείς της Πάτρας, που θα αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, ενώ στην  μεγαλοπρεπή όπως προαλείφεται βραδιά, αναμένεται να συμμετάσχουν εκτός του κ. Spirou και άλλες προσωπικότητες, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν προσεχώς.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE