Στην 6η "ΕΞΠΟΤΡΟΦ" ο αγροδιατροφικός πλούτος της Δυτ. Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Δυτικής Ελλάδας, συμμετέχουν στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ «Έκθεση Τροφίμων και Ποτών – Έλληνες Παραγωγοί» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στην Αθήνα, από 1έως 4 Φεβρουαρίου 2019. Στόχος είναι η ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων που παράγονται σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία.

Λάδι, μέλι, τυροκομικά προϊόντα, ζυμαρικά, αρωματικά φυτά, αυγοτάραχο Μεσολογγίου και είναι ορισμένα μόνο από τα εξαιρετικά προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας που θα γνωρίσουν και θα γευτούν οι επισκέπτες της έκθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι στην προσπάθεια ανάδειξης των τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων συμμετέχουν εθελοντικά οι Ολυμπιονίκες Όλγα Βασδέκη, Νίκη Μπακογιάννη και Νίκος Συρανίδης, οι οποίοι «πρωταγωνιστούν» σε προωθητικό σποτ της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Δυτικής Ελλάδας, που στόχο έχει την προβολή και προώθηση του αγροδιατροφικού πλούτου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την ανάδειξη της διατροφικής του αξίας, αλλά και των πλεονεκτημάτων της Μεσογειακής Διατροφής.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες με Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες, με αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων, επιχειρήσεις διακίνησης προϊόντων και επιχειρήσεις εστίασης, ενώ η παρουσία των τοπικών παραγωγών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην έκθεση, έχει στόχο να συμβάλλει και στην ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας των Ελληνικών τοπικών προϊόντων.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE