Θέρμανση με....δανεικά χρήματα στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας

Σημαντικά προβλήματα στη θέρμανση των Υγειονομικών Μονάδων. Προβλήματα που προκύπτουν από την έλλειψη κονδυλίων στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας διαπιστώνει με έρευνά της η ΠΟΕΔΗΝ.

Οπως αναφέρει, πολλές μονάδες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να συντηρήσουν το δίκτυο θέρμανσης και να προμηθευτούν πετρέλαιο και οι προμηθευτές αρνούνται να συνεργαστούν λόγω οφειλών.

Χαρακτηριστικά η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει τα εξής: «Υπάρχουν Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας που δεν δουλεύουν ή δεν έχουν καλοριφέρ. Θερμαίνουν τα κτίρια με κλιματιστικά που σε πολλές περιπτώσεις είναι χαλασμένα και δεν υπάρχουν χρήματα για συντήρηση ή αντικατάσταση».

Στην καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, εντάσσεται για άλλη μία φορά κaι η Αχαία, με την τιμητική του να έχει αυτή την φορά το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, για το οποίο αναφέρει:

"ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ: Στην περιοχή των Καλαβρύτων με πολύ χιόνι μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν είχαν θέρμανση. Προμηθεύτηκαν  2.000 λίτρα με δανεικά χρήματα που έδωσε γιατρός του Κέντρου Υγείας. Περιμένει από την ΥΠΕ να πάρει τα χρήματά του. Εάν δεν είχε βάλει χρήματα ο γιατρός σήμερα δεν θα είχαν καθόλου θέρμανση.
Η έρευνα συνεχίζεται…"

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE