Για κατοχή 500 γραμμαρίων κάνναβης συνελήφθησαν 2 νέοι

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21 και 25 ετών, σε βάρος του οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, στο Δοκίμι Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται για να συλληφθεί και ένας 26χρονος αλλοδαπός, συνεργός των δύο συλληφθέντων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους δύο δράστες να κινούνται με μοτοσικλέτα και σε έλεγχο που τους πραγματοποίησαν βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (539) γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε εγκαταλελειμμένο υπόστεγο αποξήρανσης καπνών κοντά στον τόπο σύλληψης, οι αστυνομικοί βρήκαν επιπλέον και κατέσχεσαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες κατείχαν τις ναρκωτικές ουσίες από κοινού με τον 26χρονο αλλοδαπό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE