Πάτρα: Κινητοποίηση του Δήμου την Κυριακή στον "Κόκκινο Μύλο"

Κινητοποίηση την Κυριακή στον Κόκκινο Μύλο , διοργανώνει ο δήμος Πατρέων με σύνθημά του "Ο σκουπιδότοπος που έγινε πάρκο ανήκει στο λαό" . Παράλληλα στη διάρκεια της εβδομάδας προγραμματίζονται θα γίνουν κάποιες ενημερωτικές δράσεις.

Σε ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται:

Αύριο Τετάρτη 7/11, στις 3.00 μμ, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων. Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν, περιλαμβάνονται το θέμα της επανακατάταξης-πρόσληψης των 12 εργαζομένων της Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάτρας, που απολύθηκαν το 2011, ο 13ου και 14ου μισθός των εργαζομένων του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ, η ανακατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, από την οδό Αγ. Σοφίας έως την οδό Καρόλου η κατασκευή παραλιακής διαδρομής ποδηλατόδρομου και η αποπεράτωση δικτύου οδικού ηλεκτροφωτισμού του Βιοτεχνικού Πάρκου Πατρών.

Την Παρασκευή 9/11, 6 – 9 μμ και το Σάββατο 10/11, 9 – 2 πμ θα γίνει στην Αγορά Αργύρη παρουσίαση του έργου των Διευθύνσεων του Δήμου Πατρεών. Στο χώρο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν  και να ενημερωθούν για τα ολοκληρωμένα, τα υπό εξέλιξη και τα προγραμματισμένα έργα και παρεμβάσεις των Υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων.

Η Δημοτική Αρχή, μετά την ολοκλήρωση των συσκέψεων και συναντήσεων με τους φορείς, τους συλλόγους και τα σωματεία της πόλης μας, διοργανώνει Λαϊκές Συνελεύσεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα και Ενότητες για τη σύνταξη του Προϋπολογισμού του  2019.  

Το Σάββατο 10/11, στις 7.00 μμ θα πραγματοποιηθεί  η Λαϊκή Συνέλευση στο Αρκτικό διαμέρισμα. Θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Την Κυριακή 11/11, στις 11.00 πμ,  η Δημοτική Κοινότητα Παραλίας, η Τοπική Κοινότητα Ροϊτίκων, η Τοπική Κοινότητα Μιντιλογλίου και το  Νότιο Διαμέρισμα διοργανώνουν κινητοποίηση στον Κόκκινο Μύλο με σύνθημα «Ο σκουπιδότοπος που έγινε πάρκο ανήκει στο λαό. Δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει».

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE