Έκκληση του Μητροπολίτη για βοήθεια σε κοριτσάκι που πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο

To πρωί της Κυριακής 18/1/2015 (τιμάται η μνήμη του Αγίου Αθανασίου) στους ιερούς ναούς της Μητροπόλεως Πατρών διαβάστηκε από τους ιερείς, μήνυμα του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, με το οποίο και ζητήθηκε από τους πιστούς να συνδράμουν από το υστέρημα τους στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας ενός μικρού κοριτσιού από την Πάτρα που πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Όπως ανέφερε το μήνυμα του κ.κ. Χρυσοστόμου, το μικρό κορίτσι πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο και επείγει η διακομιδή του σε νοσηλευτικό ίδρυμα του εξωτερικού όπου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο η οικογένεια του αδυνατεί να καλύψει το μεγάλο κόστος της νοσηλείας του κι έτσι ο Μητροπολίτης Πατρών απηύθυνε έκκληση στα φιλάνθρωπα αισθήματα και την ευαισθησία του Πατρινού λαού να βοηθήσει όσο μπορεί.

Άμεση ήταν στο μεταξύ η ανταπόκριση του κόσμου στους δίσκους που βγήκαν στους ιερούς ναούς στο τέλος της Κυριακάτικης Θείας λειτουργίας ενώ ευχή όλων είναι το κοριτσάκι να επιστρέψει σύντομα υγιές και δυνατό.

Τέλος να αναφέρουμε πως κατάμεστος από κόσμο ήταν ο νέος ιερός ναός του Αγίου Ανδρέου σήμερα το πρωί κατά τον εορτασμό της 35η επετείου της επανακομιδής του Σταυρού του Μαρτυρίου του Πολιούχου μας Αποστόλου Ανδρέου από την Μασσαλία της Γαλλίας. Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ.κ. Ιερόθεος και συλλειτούργησαν ο ποιμενάρχης των Πατρών, Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος και ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος.

*Μετά τις 17.00 το απόγευμα θα τελεστεί εσπερινός όπου και θα αποδοθούν οι Χαιρετισμοί του Σταυρού του Πρωτοκλήτου Αποστόλου Ανδρέου.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE