Βρέθηκε μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια η αγνοούμενη μητέρα από το Αιγάλεω

Βρέθηκε μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια η νεαρή μητέρα, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί από το Αιγάλεω.  Οι γονείς της Χριστίνας – Τίνας Ζώτο, που χάθηκε σε ηλικία 33 χρόνων, την έψαχναν σε όλη τη χώρα, ακόμα και ανάμεσα στους νεκρούς. Οι ίδιοι ανέβαιναν τον δικό τους γολγοθά και παράλληλα μεγάλωναν το αγοράκι της, χωρίς να μπορούν να του δώσουν τις απαντήσεις που ζητούσε. Η γυναίκα έμενε με τον σύντροφό της, τον οποίο επίσης αναζητούσαν οι συγγενείς της, ωστόσο δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν.

 

Η κακοποίηση που είχε υποστεί από τον εν διαστάσει σύζυγό της, φαίνεται πως ήταν η αιτία που την έκανε να ρίξει «μαύρη πέτρα» πίσω της και να χαθεί από προσώπου γης. Η οικογένεια απευθύνθηκε στην Αγγελική Νικολούλη, η οποία κατάφερε να εντοπίσει την Χρίστινα – Τίνα Ζώτο και να την φέρει σε επαφή με τον γιο και τους γονείς της.

 

«Συγχώρεσέ με παιδί μου»

Την στιγμή που η Χριστίνα ακούει την φωνή του παιδιού της, σπάει…Με λιγμούς του ζητάει να την συγχωρέσει, την ώρα που εκείνος, που τα τελευταία δέκα χρόνια έζησε με την απουσία της, της λέει πως την αγαπάει. «Πήρα δύναμη που σε άκουσα, που σε βρήκαμε» λέει το 21χρονο αγόρι, ενώ η 43χρονη, σήμερα, μητέρα του ζητά συγνώμη που χάθηκε από προσώπου γης.

«Είναι σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μας. Παρόλο που είμαι 68 χρόνων, νιώθω και πάλι σαν 18. Μας αρκεί που μάθαμε ότι είναι καλά. Σας ευχαριστούμε πολύ κυρία Νικολούλη εσάς και τους συνεργάτες σας για ότι κάνετε και για το έργο σας», είπε ο πατέρας της όταν έμαθε τα ευχάριστα.

 

Η μητέρα της, φανερά συγκινημένη, αναφέρθηκε στην ώρα που θα την αντικρίσει ύστερα από μία ολόκληρη δεκαετία πόνου, θλίψης και αγωνίας. Η τελευταία φορά που μίλησε με την κόρη της ήταν τον Μάρτιο του 2011. Τότε βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και ζούσε με τον σύντροφό της.

 

«Την κλαίω ζωντανή ή πεθαμένη…»

Το «Τούνελ» προτού βρει την Χριστίνα είχε πάει στο πατρικό της, στο πλαίσιο της έρευνας. Η μητέρα της είχε μιλήσει με δυσκολία στην κάμερα. «Την κλαίω ζωντανή ή πεθαμένη. Περιμένω κάθε βράδυ να χτυπήσει το τηλέφωνο. Παντρεύτηκε στα 17 της χρόνια. Πέρασε δύσκολα με τον άνδρα της. Έκανε δύο παιδιά, το ένα είναι σήμερα 21 χρόνων. Εγώ το μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια. Το άλλο το έδωσαν για υιοθεσία. Ενώ ήταν σε διάσταση, γνώρισε κάποιον στη δουλειά της με τον οποίο έκαναν σχέση και έμεναν μαζί. Ο άντρας της το γνώριζε. Φοβόμαστε για το χειρότερο», έλεγε η κυρία Ευδοξία.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE