Κινητοποίηση στο ΠΓΝΠ - Εργαζόμενοι κατά της διοίκησης

Νέα διαμαρτυρία προγραμματίζουν για σήμερα πρωϊ της Δευτέρας εργαζόμενοι στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και συνδικαλιστές του χώρου. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για παράνομες, όπως υποστηρίζουν, αποφάσεις της διοίκησης. Κάτι αντίστοιχο είχαν πραγματοποιήσει και προ ημερών.

Αναλυτικά αναφέρουν: 

“Κε Αναπληρωτά Διοικητά,

Με έκπληξη διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά τις δημοκρατικές αποφάσεις σας σύμφωνα με τις οποίες “αποφασίσατε και διατάξατε” την καθαίρεση άξιων στελεχών, οι οποίες αφού οργάνωσαν κλινικές και τμήματα covιd τις διώχνετε για να φέρετε νέα πρόσωπα:

Απαιτούμε να μας πείτε: Τι προσόντα θέλετε να έχουν οι συνεργάτες σας; Πτυχία, χρόνια προϋπηρεσίας, εμπειρία, γνώση, εκπαίδευση στο εξωτερικό;

Ενημερώστε λοιπόν τον Πατραϊκό λαό για τα κριτήρια και για τις επιλογές σας. Ποιοι είναι οι άριστοι για εσάς; Γιατί όταν υποτιμάτε το προσωπικό σας θα σας υποτιμήσει σίγουρα και αυτό….

Η διοίκηση δεν ασκείται με τους αρεστούς, η διοίκηση ασκείται με τους άξιους. Οι καθαιρέσεις είναι παράνομες σύμφωνα με το Νόμο 4369: Άρθρο 30 Μεταβατικές διατάξεις, όπως διατηρήθηκε και ΙΣΧΥΕΙ με το Ν.4674/2020: 1. Από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου:

α) Έως την επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου ή ειδικών διατάξεων, καθήκοντα προϊσταμένων εξακολουθούν να ασκούν οι κατά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου προϊστάμενοι.

β) Η θητεία των ανωτέρω προϊσταμένων λήγει αυτοδικαίως με την επιλογή και τοποθέτηση προϊσταμένων σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου». Κανένας δε μπορεί να είναι πάνω από τους νόμους. Μοριοδότηση εδώ και τώρα και κρίσεις σε όλες τις θέσεις ευθύνης.

ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ”

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE