Νέα παρέμβαση του Σωματείου "Ιπποκράτης" για το υπηρεσιακό συμβούλιο στον Άγιο Ανδρέα

Η Επιστολή των μελών του Σωματείου Εργαζομένων:

ΠΡΟΣ:  Αν. Υπουργό Υγείας Κον Κοντοζαμάνη.                                                                                                                                                                     
            
k΄   Υπουργέ  
     Το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Νοσοκομείου μας, του ΕΝΙΑΙΟΥ πλέον Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, ως γνωστόν ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και μάλιστα από τον ΑΠΡΙΛΙΟ του 2018, από τότε που ενοποιήθηκαν τα Νοσοκομεία δικαιοδοσίας αυτού του οργάνου, μια ενοποίηση που σαφώς τους άλλαξε και την ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ
        Δεν λειτουργεί από  τότε  
Που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, η προαναφερόμενη ενοποίηση  των δύο μέχρι τότε διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, της μονάδας του Αγ. Ανδρέα και αυτής του ΝΝΘώρακος, τον Απρίλιο του 2018.
        Με  αποτέλεσμα
Πάρα πολλές υποθέσεις Συναδέλφων-Εργαζόμενων να εκκρεμούν. Εκκρεμούν απολύσεις προβλημάτων υγείας, μετατάξεις, κλπ σχετικά με τις δικαιοδοσίες του υπηρεσιακού.
          Με δεδομένο λοιπόν ότι
δεν υφίσταται πλέον η αποκεντρωμένη μονάδα του ΝΝΘώρακος ούτε αυτή της  έδρας του Αγ. Ανδρέα, βάσει των οποίων είχαν γίνει οι ορισμοί των διορισμένων μελών αυτού του οργάνου, που δυστυχώς δεν προσαρμόστηκε στην ΝΕΑ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ του ενιαίου πλέον  Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ¨Ο Αγ. Ανδρέας¨, ζήτημα που οδήγησε και τους υπηρεσιακούς παράγοντες στην μη λειτουργία του,        
          Και  επειδή
το πρόβλημα που συνεχίζει να υφίσταται, χρονίζει και οι εκκρεμότητες είναι πολλές και πιεστικές, με τεράστιες επιπτώσεις στους Συναδέλφους μας, εκκρεμότητες  που σαφώς μπορούν να προσβληθούν εάν και εφ΄ όσον εξεταστούν απ΄ αυτό το όργανο που η σύνθεσή του δεν ανταποκρίνεται στην ΝΕΑ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ αυτού του Υπηρεσιακού.
          Παρακαλούμε το συντομότερο δυνατόν
Τον επαναπροσδιορισμό αυτού του οργάνου, όπως αυτός αναφέρεται και στην συνημμένη σχετική ομόφωνη  απόφαση-πρόταση του Δ.Σ του Νοσοκομείου μας, του ενιαίου πλέον ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ ΑΝΔΡΕΑΣ¨, όπως αυτό έχει προσδιοριστεί με τον νέο του ενιαίο οργανισμό, όπως σας προαναφέρουμε.
     Για όλα αυτά τα ζητήματα και για οποιονδήποτε σχετικό ενδοιασμό ζητάμε σχετική συνάντηση μαζί σας.

                 Εν αναμονή λοιπόν της απάντησης ή της συνάντησής μαζί σας….
                           της διευθέτησης αυτού του χρόνιου προβλήματος

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE