Παραλαβή 21 νέων περιπολικών από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Την τρέχουσα εβδομάδα παρελήφθησαν μετά από πολλά έτη νέα  περιπολικά οχήματα από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Αχαΐας. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν είκοσι ένα (21) νέα οχήματα Peugeot 308  BlueHDi 1.5L 130 ίππων με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ¨Ενεργητική Οδική  Ασφάλεια¨ που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τα  οχήματα αυτά διανεμήθηκαν ήδη σε υπηρεσίες με αντικείμενο τροχαίας  αστυνόμευσης όπως το Τμήμα Τροχαίας Πατρών και τα Αστυνομικά Τμήματα  Αιγιαλείας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων, Ακράτας, Ερύμανθου και Κλειτορίας.

 Σε  σύντομο χρονικό διάστημα θα παραδοθούν ακόμα τέσσερα (4) τετρακίνητα SUV οχήματα και έξι (6) δίκυκλες μοτοσυκλέτες και πάλι στα πλαίσια του συγκεκριμένου  προγράμματος.  
Πάγιο αίτημα και διεκδίκηση της Ένωσης μας είναι να εξοπλιστούν όλες οι  υπηρεσίες της Αχαΐας με σύγχρονα και ασφαλή οχήματα, το οποίο μπορεί να  πραγματοποιηθεί με την ορθολογική κατανομή των νέων οχημάτων, την  αναδιανομή των παλαιοτέρων σύγχρονής όμως τεχνολογίας που διαθέτουν ήδη  υπηρεσίες, αλλά και οχημάτων που ευελπιστούμε να δοθούν σύντομα από την  Ολύμπια Οδό Α.Ε., όπως έγινε και κατά το παρελθόν, αλλά βέβαια και με  προμήθεια νέων οχημάτων από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια εκ μέρος του συνόλου των  Συναδέλφων μας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το συνεχές ενδιαφέρον που  δείχνει για τον εξοπλισμό των Αστυνομικών υπηρεσιών σε οχήματα αλλά και  επιπλέον πρόσφατα, με την θεσμοθέτηση σημαντικού οικονομικού κεφαλαίου για  την κάλυψη εκτάκτων αναγκών Αστυνόμευσης της περιοχής της Αχαΐας.  

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE