Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 81χρονου στο Πέραμα

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της ΔΕξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας  81χρονου, τον περασμένο Αύγουστο στο Πέραμα Αττικής.

 

Το θύμα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του, μεσημβρινές ώρες της 24ης Αυγούστου, κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί στη μονοκατοικία όπου διέμενε μόνος του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία από τέμνον και νύσσον όργανο.

 

Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είναι 35χρονος (Έλληνας), γνωστός του θύματος. Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε εισέλθει στην οικία του 81χρονου με σκοπό την κλοπή. Ενώ ερευνούσε την οικία, το θύμα επέστρεψε κι ο δράστης τον κτύπησε με μαχαίρι. Στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε την τραπεζική κάρτα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ηλικιωμένου, έβαλε φωτιά στο σπίτι προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του και διέφυγε με το όχημα του 81χρονου.

 

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου ο 35χρονος συνελήφθη.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE