Σ' ένα μήνα το πόρισμα - Σε αναμονή για τις καταθέσεις των επιζώντων

Οι πραγματογνώμονες, αναμένεται να παραδώσουν σε περίπου ένα μήνα το πόρισμά τους, για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του αυτοκινήτου στην θάλασσα, ενώ φε΄ρονται να έχουν ζητήσει να έχουνχρόνο στην διάθεσή τους, ώστε να εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια τα στοιχεία που θα συλλέξουν , αξιολογώντας ταυτόχρονα τα όποια ευρήματα,υπάρχουν μεχρι στιγμής.

Οι αξιωματικοί του Λιμενικού που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ούτε και χθες κατάφεραν να πάρουν κατάθεση από τον οδηγό του αυτοκινήτου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, εξακολουθεί να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτιμάται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες τόσο ο οδηγός όσο και οι άλλοι δύο νέοι που διασώθηκαν θα είναι σε θέση να μιλήσουν στους λιμενικούς και να καταθέσουν για το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στην θάλασσα. Ωστόσο προφορικά ο οδηγός έχει υποστηρίξει πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και ξαφνικά βρέθηκε στο νερό. Χωρίς να προσδιορίσει την κατεύθυνση που είχε. Ενας απο τους επιζώντες έχει δηλώσει πως εκείνο που θυμάται είναι τον εαυτό του μέσα στην θάλασσα και να ουρλιάζει για βοήθεια. Μετά την μεταφορά τους στο Νοσοκομείο οι τρεις επιζώντες μεταφέρθηκαν σε θάλαμο και ήσαν απομονωμένοι. Χθες έμαθαν πως οι τρεις φίλοι τους είχαν πεθάνει.

Επίσης, οι λιμενικοί, στο πλαίσιο των ερευνών τους αναζήτησαν οπτικό υλικό από την κάμερα που υπάρχει έξω από τα κρατητήρια του Λιμενικού, που στεγάζονται στο παλιό λιμάνι.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE