Με ικανοποιητικούς ρυθμούς οι εργασίες στην Ιόνια Οδό.

Οι εργασίες  στον αυτοκινητόδρομο Αντιρρίου Ιωαννίνων συνεχίζονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Αν και το ενδιαφέρον εστιάζεται στο νότιο τμήμα καθώς εκεί δείχνει να υπάρχει μεγαλύτερη κατασκευαστική ωριμότητα, εντούτοις προχωρούν και οι εργασίες στο βόρειο τμήμα από την Αμφιλοχία μέχρι τα Ιωάννινα.
Περίπου  250  εργαζόμενοι στο τμήμα της Ιόνιας οδού των Ιωαννίνων, έχουν ολοκληρώσει τα 8,5 χιλιόμετρα – από τα 26 συνολικά του τμήματος – στα οποία απομένει η τελευταία ασφαλτόστρωση. Ήδη είναι έτοιμα για ασφαλτόστρωση τις επόμενες 15 ημέρες ακόμη 3,5 χιλιόμετρα, ενώ 4,5 χιλιόμετρα βρίσκονται στην φάση οδοστρωσίας και μετά τις 15 Οκτωβρίου θα αρχίσει και σε αυτά η ασφαλτόστρωση.

Στην 900 μέτρων σήραγγα, στην Αμπελιά Ιωαννίνων, τελειώνει την επόμενη εβδομάδα – σύμφωνα με την ενημέρωση από τους υπεύθυνους του έργου – η σκυροδέτηση στο δεξί κλάδο της σήραγγας και μέχρι το Δεκέμβριο θα ολοκληρωθεί η σκυροδέτηση και στον αριστερό κλάδο.

Οι εργασίες στην 280 μέτρων γέφυρα Αβγού-Κρυφοβού βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής των βάθρων η οποία θα ολοκληρωθεί το Νοέμβριο ενώ αναμένεται να είναι έτοιμη η γέφυρα την άνοιξη του 2016.Πάντως ζητούμενο παραμένει η συνεχής ροή χρηματοδότησης προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο μέχρι το τέλος του 2017

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE