Εύκολα και νόστιμα σφολιατίνια γραβιέρας

Μία γευστική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας

Υλικά συνταγής για νόστιμα σφολιατίνια:

  • – δύο φύλλα σφολιάτας
  • – 300 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
  • – ένα αυγό
  • – λάδι για να αλείψετε τα φύλλα σας
  • – πάπρικα γλυκιά
  • – μαύρο σουσάμι

Εκτέλεση συνταγής για νόστιμα σφολιατίνια:

  • 1. Αρχικά, παίρνω το πρώτο φύλλο σφολιάτας.
  • 2. Στη συνέχεια ανοίγουμε το φύλλο μας.
  • 3. Έπειτα, κατά μήκος της μικρής πλευράς, κόβουμε το φύλλο μας σε λωρίδες.
  • 4. Ακολούθως, επιλέγουμε να αλείψουμε τις λωρίδες μας, με λάδι.
  • 5. Μετά, στο μισό φύλλο από την μεγάλη πλευρά, ρίχνουμε τη γραβιέρα μας.
  • 6. Στη συνέχεια, κλείνουμε κάθε μια από τις λωρίδες μας, στριφογυρίζοντάς.
  • 7. Επιλέγουμε να βάλουμε τις λωρίδες μας σε λαδωμένο ταψί.
  • 8. Αν δεν έχουμε λαδωμένο ταψί, μπορούμε να τις τοποθετήσουμε επάνω σε λαδόκολλα.
  • 9. Έπειτα, προσπαθούμε να χτυπήσουμε ένα αυγό.
  • 10. Ακολούθως, το μείγμα που προκύπτει από το αυγό, το πασαλείφουμε.

Μετά, ρίχνουμε πάνω από τις λωρίδες μας, σουσάμι.

Τοποθετούμε το ταψί μας σε προθερμασμένο φούρνο.

Στη συνέχεια, βάζουμε τον φούρνο μας να καίει στους 180 βαθμούς Κελσίου.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE