Τηγανόψωμο…παραδοσιακά απλό

Απόλαυση στο μέγιστο!
Υλικά

  • ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φακελάκι ξερή μαγιά
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 1 ½ κούπα χλιαρό νερό
  • Αλάτι
  • ½ κιλό φέτα σε τρίμματα
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε στο μίξερ –ή πολύ καλά με τα χέρια- τα πρώτα 6 υλικά, ώσπου να έχουμε μια ζύμη εύπλαστη που να μην κολλάει στα τοιχώματα του κάδου. Τη σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε εκτός ψυγείου για 20 λεπτά.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE