Αυγοσαλάτα

Δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε τι θα απογίνουν όλα αυτά τα αυγά που βάψατε κι έμειναν στο ράφι. Η αυγοσαλάτα που προτείνω είναι ήπιας γεύσης, εννοείται πεντανόστιμη, τρώγεται μόνη, αλλά και με παρέα!!

Ανοίξτε το ψυγείο και ξεκινάμε…

Υλικά

  • 10 βρασμένα αυγά
  • 3 φρέσκα κρεμμύδια
  • 1/3 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 κ.σ. κάπαρη
  • 2 κ,σ καλαμπόκι
  • 3 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 1/2 κ.σ κέτσαπ
  • 1 κ.σ μουστάρδα ντιζόν
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κ.γ καπνιστή πάπρικα

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ κόβουμε ιδανικά τα αυγά με το εργαλείο τεμαχισμού- αυτό με τις χορδές ντε – ενώ σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε όλες τις σος.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την κάπαρη και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις (μη σπάσουν τα αυγά…)
  • Προσθέτουμε την πάπρικα, το πιπέρι και τέλος το μείγμα από τις σος.
  • Άλλο ένα καλό ανακάτεμα, μίση ώρα στο ψυγείο και φύγαμε…

Tip: Γράφει απίστευτα σε φρυγανισμένο ψωμί, σε σάντουιτς, άλλα και συνοδευτικό σε πάνσετα με τηγανητές πατάτες


  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE