Θερμαινόμενο Υπόστρωμα ύπνου

Το ζεστό σπίτι το χειμώνα αποτελεί για τους περισσότερους παρελθόν ελέω οικονομικής κρίσης, και είδος πολυτελείας.  Εμείς όμως μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ζεστές νύχτες, με το θερμαινόμενο υπόστρωμα .

Το θερμαινόμενο υπόστρωμα σας προσφέρει έναν ευχάριστο και αδιάλειπτο ύπνο. Μην ξεχνάτε ότι ο ύπνος που ξεκουράζει είναι ο λεγόμενος «βαθύς ύπνος».Είναι μοναδική λύση για ένα ζεστό κρεβάτι χωρίς κρύα σεντόνια και παγωμένα πόδια. Σας προφέρει θερμοκρασία ομοιόμορφα κατανεμημένη, στους βαθμούς που θέλετε και για όση χρονική διάρκεια επιθυμείτε.

Το θερμαινόμενο υπόστρωμα απομακρύνει την υγρασία από το στρώμα και ανακουφίζει από πόνους που προέρχονται από ισχιαλγία, ρευματοπάθειες, μυοσκελετικές  παθήσεις.

Η τεχνολογία κατασκευής του είναι ακριβώς η ίδια με αυτή των θερμαινόμενων καθισμάτων στα αυτοκίνητα πολυτελείας . Είναι  απόλυτα φιλικό στο δέρμα, υποαλεργικό  και 100% ασφαλές με πιστοποιητικό CE και ISO9001.

Το Διπλό υποστρωμα  έχει 1 χειριστήρια τριών θέσεων, και συνοδεύεται με εγγύηση.    Δεν είναι τυχαίο που είναι το Ν1 προϊόν σε πωλήσεις στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Είναι σημαντικό επίσης να γνωρίζετε ότι η κατανάλωση σε ηλεκτρικό ρεύμα δεν ξεπερνά το 1 ευρώ το μήνα.

Για ζεστό και ήρεμο ύπνο η λύση είναι θερμαινόμενο υπόστρωμα ……….

Το Υπερδιπλο υπόστρωμα  έχει διαστάσεις  1,20 χ 1,50.

Καλέστε τώρα στο 2610 311232 ή καντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά στο www.oxygenshop.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE